Retourbeleid Trobla

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk dat je niet helemaal tevreden bent met je Trobla. Daarom geven we je na de aanschaf 14 dagen bedenktijd. Een geruststellende gedachte, vind je niet? Mocht je besluiten je Trobla toch terug te willen sturen, mag dit zonder opgaaf van reden. Wel dient deze nog in nieuwstaat te zijn, compleet met bijbehorende onderdelen en in originele verpakking. De verzendkosten zijn in dit geval voor de koper. Ontvangen wij de Trobla naar behoren en binnen de aangegeven periode, beloven we het volledige bedrag binnen veertien dagen terug te storten op je rekening. Wil je gebruikmaken van ons soepele retourbeleid? Mail dan naar info@trobla.nl en we maken het in orde voor je.

Retour aanvragen?

1. Stuur een email naar info@trobla.nl binnen 14 dagen na de bezorging.
2. Retourneer de Trobla in nieuwstaat, compleet met bijbehorende onderdelen en in originele verpakking t.a.v. Trobla naar:
Weteringschans 108
1017 XS, Amsterdam
Nederland
3. Ontvangen wij de Trobla naar behoren, dan storten wij het volledige bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Geschatte retour verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland: vanaf €5,-
Verzendkosten vanuit België: vanaf €6,-

Algemene voorwaarden Trobla – Artikel 5. Herroepingsrecht bij levering van producten

  1. Bij de aankoop van producten heeft de Consument de mogelijkheid de Overeenkomst zonder opgave van redenen schriftelijk te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de Consument.
  2. Tijdens deze termijn zal de Consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn Herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Trobla (Weteringschans 108, 1017 XS Amsterdam) retourneren, conform de door Trobla verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  3. Indien de Consument gebruik maakt van zijn Herroepingsrecht, komen de kosten en het risico bij terugzending voor rekening van de Consument.
  4. Indien de Consument reeds een bedrag betaald heeft, zal Trobla dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
  5. Trobla heeft het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of betalingen slechts deels te retourneren indien de producten niet in de originele verpakking worden geretourneerd dan wel beschadigd of gebruikt zijn.
Trobla redesigned van walnotenhout